![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 9-May 03 Град: Lqskovec Потребител N: 99 ![]() |
Hora znam che povecheto ste qki metali.Az sushto go slusham i mnogo go cenq, no vupreki tova si ostavam rokadjiq.Kakto i da e, tazi tema e za drugo neshto.Ima edna dosta izvestna no pozabravena veche grupa narechena The Doors sus edin legendaren vokal(poet) Jim Morrison.Obojavam tazi grupa i iskam da chuq vasheto mnenie za neq i za legendata Jim!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Дааа, рока е изрудски и макар да съм му голям фен все още не ми е останало време да чуя повече
от The Doors. Ама мога да ти кажа едни лубими прогресив ,алтернатив рок групи. Сред фаворитите ми са Oasis ,the Strokes , Radiohead(не толкова рок ,по скоро са много алтернативни) ,Travis , NIck Cave & the Bad Seeds ,Pearl jam ,Faith No More (жако че ми се разби харда и вече нищо нямам) и накрая Coldplay-parachutеs,тагава още малко хора ги бяха чували ,сега не мога да ги понасям. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:58 AM |