![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Взимайте слушалки А4Tech за мп3 плеър. Единствените слушалки тапи, които са ми изкарали 6 месеца без проблем.
Иначе не си е работа. Ходиш си навън и изведнъж без нищо едната слушалка млъква. Идва ти да изядеш другата. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Взимайте слушалки А4Tech за мп3 плеър. Единствените слушалки тапи, които са ми изкарали 6 месеца без проблем. Според мен не са много издържливи, въпреки че вадят хубав звук. Моите изкараха едва месец и нещо и затова си взех Philips които вече 4 месеца удържат фронта. А по-предишните ми също бяха на Philips и издържаха 2 години и после лявата изключи. Имам и големи Philips ама мязам на извънземно с тях. ![]() Лошото на сегашните ми слушалки е че са с някакви гумички, които падат и преди ден-два си търсих едната гумичка в KFC-то 10-тина минути. ![]() По темата - винаги, когато излизам съм или с mp3-то или с CD-player-а и слушам в трамвая, на улицата абе въобще навсякъде. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 08:17 AM |