![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Онзи ден си реших проблема с гадните тапи...много ме дразят и затова вече имам огромни слушалки-супер ушанки, от които кънти готина музика...рая на тъпканицата в рейса рано сутрин...ние в училище вече клуб на ГОЛЕМИТЕ слушалки може да си направим...иначе много обичам така както всички си доспиват в 7 и 30 сутринта от мен да кънти SOULFLY или KAMELOT...много дразня тези около мен...а ако си пусна блек вече има кръг около мен...празно пространство... ![]() Ти не ги ли имаш от доста отдавна тез слушалки? Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Аз също имам огромни, че даже ще си купувам по-големи! Избрал съм си тези - http://electronics.market.dir.bg/xoffer.ph...&shop_id=18 . Дали ще свършат работа? В момента слушам Nightwish с точно такива слушалки ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 04:17 AM |