![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?Аз като бях съвсем малка слушах с майка ми сръбско, минала съм през Spice Girls, Britney Spears, Jennifer Lopez
![]() После 8-9 клас взе наистина да ми писва ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Linkin Park-Hybrid Theory
Наистина стойностен албум, след това станаха другите зарибявки. Преди седми клас почти не слушах музика, защото просто не изпитвах потребност... Между другото метъла много ме дразнеше, защото брат ми постоянно слушаше като беше колкото мен... тогава бях на 6-7 ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:46 AM |