![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Ама не ти омръзна да се заяждаш. Колкодневки ще са да те питам? Кой ще ги помни изобщо? И с какво? Че могат да свирят? Вдигна се шум около тях, щото никой не очакваше една от многото бой банди да свирят по-здрав метъл. Обаче са скучни и НИЩО ново не носят. Затова са еднодневки. Забавно ми е толкова негативно отношение към тях. Нищо ново не носели... а ти какво искаш да носят? Шишарки от Марс? Олдскуул, пренесен в 21 век. Това са Тривиъм. Очароват по почти същия начин, както и старите американски банди и ти напомнят за времената, когато спандексите и тoпираните коси си бяха на мода, а барабаните все още бяха с усилено ехо.. Ще видим тая работа с еднодневките. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Забавно ми е толкова негативно отношение към тях. Нищо ново не носели... а ти какво искаш да носят? Шишарки от Марс? Олдскуул, пренесен в 21 век. Това са Тривиъм. Очароват по почти същия начин, както и старите американски банди и ти напомнят за времената, когато спандексите и тoпираните коси си бяха на мода, а барабаните все още бяха с усилено ехо.. Ще видим тая работа с еднодневките. ![]() Пич, ако искаш да си припомниш старите американски банди, СЛУШАЙ СТАРИТЕ АМЕРИКАНСКИ БАНДИ... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:07 PM |