![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
DVD-то е задължително за всички истински почитатели на групата! Повече от 30 песни, втори диск с бонус материали, оркестър, хор, страхотна публика... това е само част от това великолепно издание което си купих в събота от магазинa на SMF!
Не го пропускайте! ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз пък не останах с особено позитивно мнение за пореднтото им DVD - наистина този път страхотна продукция (със сигурност има запис на пълен концерт, а не като в другите им издания да мешат отделни прояви или да ги дават как си карат моторите и се бият в гърдите), но много други неща куцат, особено откъм изпълнението на групата. Първо всяка песен свършваше по общо взето един и същи начин - с петминутно досадно китарно цвилене, на което странно публиката се кефеше с вдигнати във въздуха ръце. Второ имаше нещо в микса и на места изпъкваха много вокалите, на други другите инструменти. Като цяло стандартното надуто поведение на групата, но някак безпочвено този път струва ми се. Особени забележки имам към китариста, който на моменти имах чувството, че свири фалшиво. Ерик Адамс пък на места направо си грачеше. Като чели Де Майо и барабанистът бяха най на място. Обаче публиката май тия неща изобщо не ги забелязваше - явно всички се кефеха, или наистина Manowar успяват по някакъв начин да омагьосат публиката си, независимо какво се случва на сцената от музикална гледна точка.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:57 PM |