![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Цитат Заради такива шебеци като тебе, някои групи никога няма да дойдат в България. Иначе напълно съм съгласен с SepulTeraHead и Warrior Of Ice. Не се спичай уе Hansi. Аз тва го пиша щото нямам съответните средства. Ако ми даваха по 10 кинта джобни на ден или ако работех най вероятно щах да си купувам ама пак си твърдя, че за бг пазара тва 30-60 лева твърде висока цена. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:38 AM |