![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Появиха се няколко топика с твърде отнесени, до тъповатични теми, а вие вместо да погледнет на това като нашега наскачахте. То не бяха заплахи с Warn-ове, не беше чудо!!
Май забравяте каква е идеята на целия форум. Или може би аз не го възприемам както трябва... За мен целта е една: ЗАБАВЛЕНИЕТО. Именно затова разделът, в който сте в момента е нречен "Общ форум"... един вид "Свободна зона", където всеки може да се майтапи и дрънка каквото си иска, в рамките на приличното... Не видях никъде псувни... Не може вечно тук да се въртят серизни теми, вечно да си мислиме я за смисъла на самоубийството, я за събитията в Ирак... Всеки има нужда от разпускане от и без това еднообразното ежедневие. Дори на срещите на форума е така. Не се събираме със сетиозни намерения за каквото и да било, а просто да си подрънкаме глупости и пийнеме биричка! Abbath, не знам какво се опитваш да постигнеш, но явно мечтата ти за идеален форум не е изпълнима, поне не както ти го виждаш. Няма смисъл да говориш глуспости и да ръсиш закани в една тема! Ако просто я оставиш и тя наистина е толкова тъпа, то ще бъде скоро забравена. Недоумявам реакцията ти!! Ааай... ugh-ugh ![]() ^ ЛИЧНО МНЕНИЕ! -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хубаво де, не преигравайте... Факт е, че за кратко време се появиха редица откровено глупави теми, но няма защо да правим трагедии от това. Мисля, че казахме достатъчно по въпрос, всеки сам да си решава какви теми ще пуска.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 05:06 AM |