![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас;
В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Тренирала съм тенис в 1 клас; В детската градина пък свирех на пиано и дори съм имала концерт и много съжалявам, че не продължих да се занимавам с това; В 6-ти клас набих едно момче с една тояга; ![]() Мразя самохвалковците и тези с прекалено голямо самочувствие; Не мога да карам колело; ![]() Имам по-малък брат; (на 10 год.) ![]() Не съм излизала от България; Едно от хобитата ми е да украсявам глинени съдове; ![]() Не мога да плувам; Леля ми преподава в Харвард; Мери ми! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:24 PM |