![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
1. Повръщам от миризмата на зелен боб.
2. Сънувам едно и също от около 7 години насам. 3. Обожавам българската народна музика и никой не ми вярва.(аман от лъжепатриоти) 4. Макар че нямам глас, пея много. ![]() 5. Обичам гората и ще се оженя за нея, на което хората реагират както реагира Скалата с веждата си. 6. Имам фобия от дълбока вода.(да започнем с призанията ![]() 7. Обичам да се пека и то много, но не на пясък, а в планината. 8. Много съм добър по математика, но страшно ме мързи да уча по тази дисциплина.(което е ктастрофално и тъпо) 9. Дежавю-тата са ми слабост(за да ви скандализирам още повече) 10. Свободно говоря за себе си, защото всичко онова, което не е за казване не го казвам, т. е. знам кога да мълча. 11.(бонус) Смешни са ми хората, които споделят какво ли не за себе си без мярка и без ум, а после се чувстват ограбени и сами...и пусти. ![]() Следва продължение. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:21 PM |