![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
как си представяте идеалното работно място...като се запо4не от сферата на деиност и се приклю4и с цвета на поло4ките в банята?
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ми за мене идеалното място за работа ще е в един тир(90% Камаз),с който ше си карам по магистралата докат слушам некфа яка музика и пия бира.Са плочки в банята не знам едва ли има още такива тирове. Абе за бирата не знам, но за TIR бих се замислил. Е, не Камаз разбира се. Есента имах възможност да покарам малко една чисто новичка SCANIA. Няма такава машина! Разликата с Берлингото е доста солидна. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 07:32 PM |