![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Тъй...
![]() 1. Въпреки, че живея на морето изпитвам панически страх от вода и не мога дори да плувам. 2. Изпитвам и панически страх, ако някой ме вдига на ръце... затова повечето ми приятели постоянно го правят и писъците ми се чуват чак до Мексико сигурно ![]() 3. Тренирала съм 4 години спортна стрелба и ако не бяха закрили стрелбището сега щях да съм олимпийска шампионка ![]() 4. Пия поне по 5 кафета на ден и много силни... и ако един ден не пия кафе страшно ме боли глава ![]() 5. Почти винаги нося шарени чорапи или с фигурки - като кокошки, пилета или някакви анимационни герои. 6. Луда съм по индианците, тяхната култура, музика, нрави, обичаи... 7. Бих се омъжила за Трите Хикса ![]() 8. Обожавам всякакви влечуги - имам костенурка, подариха ми и змия преди година, но понеже майка ми не я понасяше аз се принудих да я дам на един приятел ![]() ![]() 9. Много съм инатлива и докато нещо не стане на моето мога да докарам някой до лудост ![]() 10. Обичам да готвя и смятам, че съм добра в тази област ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:24 PM |