![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
1. мразя нацита, кефят ме пънкарите и анрхистите, на нацитата препоръчвам да прочетат Свирка от Стюарт Хоум
2. Гледал съм 4 пъти на живо металика, искам да ги докарам до 20 пъти, виждал съм отблзио и съм говорил с Кърк и Джейсън, Трухилио избяга на улицата във виена като ги наобиколохме. 3. Работя като уеб дев, а желанието ми е да си развия дейността на НПО-то. 4. Завъшил съм културна антропология в СУ 5. Искам да си купя къща в планината (Родопи или района около Трявна) и да се преместя изцяло да живея там. 6. Живея под наем близо до Ялта. 7. Обичам да пия бира и гледам да спра по хард напитките, но на хубава ракия никога не отказвам, от уискитата съм фен на иралндските - бушмилс, блекбуш, пади... 8. Много ме кефят Стайнбек и Изабел Алиенде, както и Стивън Кинг. 9. Понякога ходя с килт...по традиционният начин. 10. Скачал съм с парашут...фен съм на екстремните спортове като цяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:29 PM |