![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^ОМФГ
![]() ![]() Стига ве хора недейте така просто или се сприяделете или си се сърдете...но това да се карате... 1Обичам белени семки ![]() 2Обичам хората който ме обичат(приятелски) ![]() 3Мразя позиори ![]() 4Имам страх от кучета но за сметка много ги обичам и котките също ![]() 5Мразя лицемерните хора ![]() 666 Мразя сатанистите който си мислят че след смърта ще станат демони и ще Е*ЪТ и ще командват в Адда ![]() 7Обичам соя ![]() 8Докато съм с хубаво момиче не мисля за секс или по точно ми минава тази мисъл но бързо се забравя и след това се осъществява:) 9Ям белени семки наистина е яко ![]() 10Мразя хора който са слушяли групи от рода на мейдан менолар слеиар и след това прослушват блек и дет и грайнд и казват ми то мейдан и менолар съм ги е*ал и у рокендрола слеиар не е метал,металика е кънтри,такива мразя да забравиш какъв си бил е най-жалкото нещо:) ОБИЧАМ БЕЛЕНИ СЕМКИ !!!!! -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:25 PM |