![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Бре че интересно. Айде и аз да напиша нещо сериозно.
1. До пети клас ме мислеха за момиче заради дългата коса. После ги изненадах ![]() 2. Изпитвам ПАНИЧЕСКИ страх и непоносимост от игли и кръв. Венозно не са ми взимали от 8 години почти. А като видя игла ако не се махна и припадам ![]() 3. Мразя пчели, оси и хлебарки, смятам, че нямат място на Земята. 4. Не мога без да обичам момиче... дори да не е взаимно. 5. Пиша стихове. 6. ОБОЖАВАМ котки! 7. ОБОЖАВАМ всякакви вафли, бисквити и тем подобни, само с тях мога да се изхранвам. 8. Дюстабанлия съм. 9. Мисля много и рядко рискувам... не знам добре ли е, или зле. 10. МРАЗЯ, НАИСТИНА МРАЗЯ, предмета физика! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:43 PM |