![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Още десет неща, които не знаете за мен:
1. Мразя да гледам телевизия. Българските канали са изключително дразнещи. Харесвам само "Забравени Досиета" и "Отървах се на косъм" по Дискавъри Channel. 2. Също мразя и озвучени на български филми - българският дублаж винаги е адска шитня. 3. Пиша книга. До пет години очаквайте да е издадено, щото измислянето на концепцията ми отне...три месеца ![]() 4. Обожавам шкембе чорбата. Баба ми винаги ми правеше през ваканцията ![]() 5. Ненавиждам насекоми...направо ме е страх от тях. 6. Смятам, че градския транспорт в София е срам за Бате Бойко. 7. Преди ходех по дикотеки ![]() 8. Изпитвам адски ужас, като видя някой да гледа сапунен сериал, смятам тези филми за измет и за идиоти, всички, които ги гледат. 9. Свободолюбив съм - побърквам се, ако не ми дават да излизам... 10. Луд фен съм на Бон Джоуви ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:45 PM |