![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Скъпи Randall (не мога да провярвам, че го казах),
Знаеш ли какво пък аз мисля, че е некоректно или по-точно подло - да ми се подиграваш пред всички във форума и после да твърдиш, че си се шегувал и което е може би върха на подлостта - да искаш да те оставя да продължиш да ми досаждаш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
Скъпи Randall (не мога да провярвам, че го казах), Знаеш ли какво пък аз мисля, че е некоректно или по-точно подло - да ми се подиграваш пред всички във форума и после да твърдиш, че си се шегувал и което е може би върха на подлостта - да искаш да те оставя да продължиш да ми досаждаш. Аз съм виновен ![]() Ама и тоя Randall e наистина доста вулгарен ![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:45 PM |