![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не зная за колко от вас следващите неща са (не)известни, но все пак предполагам, че ще се намерят едно-две със сигурност, които няма да знаете.
![]() 1. Обръщам изключително внимание на знанията и учението и е изключително важно за мен да се доказвам - винаги и при всяка възможност. 2. Рядко намирам теми за разговор, но винаги имам какво да кажа. 3. Изключително ми е приятно да посещавам спа-центрове: джакузи, римска баня... Въпреки това мразя да спортувам и единственото ми по-сериозно занимание в тази област бе ходенето на фитнес... за известно време. 4. Нерядко оставям впечетление у хората за необщителен сноб. 5. Много държа на външния си вид. Никога не излизам без грим - с него подчертавам красивите черти на лицето си. 6. Имам фобия от пера, но околните незнайно как са решили, че аз мразя птиците, което не е вярно. Не ги мразя, просто ме е страх! 7. В последно време все повече се колебая с какво и къде ще кандидатствам и съмненията ми не ми се харесват особено. Усещам, че изборът е изключително важен, и, признавам си, притеснявам се. 8. Винаги нося косата си пусната. 9. Открих, че някогашното ми пеене се е превърнало в грозно грачене. Диапазонът ми е малък. Открих също така, че страдам от този факт. 10. Сигурно съм най-непохватният и неспособен лингвист в историята на цялата наука. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:04 AM |