![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() 2. Мразя учителката ми по немски( немкинята), да можеш да убивам аахха ![]() 3. По-принцип мразя тиквички, патладжани и подобни повръщни (за мен). 4. Доста често ми казват че съм лигав. 5. Понякога обичам да стоя в тъмното и да си мисля просто така, или да слушам музика в пълен мрак. 6. Обичам игрите на Близърд ![]() 7. Супер мързел съм в повечето случаи, и понякога страдам от това ![]() 8. Мм скоро ще тръгвам на китара, впъреки че трябваше да започна по-рано, ама както и да е. 9. В момента ми се спи ужасно, както и във всеки час по:немски, литература, математика, физика, география и руски език. 10. Няма 10, че не мога да мисля. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:00 AM |