![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Току що привърших третия студиен запис на финландската мелодет банда и още съм в потрес. Нов албум не ме беше разтърсвал така от месеци. Точно в момента съм все още във възторг от това, което чух, и не мога да си събера мозъка, но мога да кажа едно - класата си пролича!
Та тъй, групата и албумът заслужават тема, в която да ги обсъдим едно хубаво, така че дерзайте! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Да кажа и аз нещо. И после ще кажа още нещо, защото съм го слушала само веднъж.
От това, което успях да разбера от първия път се започва с някакви грехове, после с пречистващи дъждове, после пак грехове... И на края става ясно, че нещо е безвъзвратно загубено. И не знам защо, очаквах последната песен да звучи точно нещо подобно. Като цяло ми хванаха вниманието, но ще трябва да ги слушам още. Електронните елементи ми харесват. Засега The Animal Within, Cleansing Rain, Terminal Liberation и Lost Beyond Retrieval ме накараха да си ги пусна по няколко пъти. После ще видим. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:25 PM |