Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Coal Chamber...
Vermic
коментар Jan 10 2007, 02:22 PM
Коментар #1

Просветен

Група: Потребители
Коментари: 449
Регистриран: 29-November 06
Град: Русе-Чернобил
Потребител N: 1703

Харесва ли ви групата,и какво ви е мнението smile.gif .

А и не знам какъв стил е ако може някой да каже ето линк->http://www.youtube.com/watch?v=8Sn1v_uW2jk

--------------------
Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба!

Welcome to Chernobyl
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Pyjamka
коментар Jan 10 2007, 10:57 PM
Коментар #2

ПринЦецка

Група: Приятели
Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

^И ние сме дали нещо на този свят! biggrin.gif
Не съм сигурна имам или не цял албум на групата, но това, което притежавам като mp3, доволно ме радва. Всъщност не съм си ги пускала от страшно много време, а си заслужава. Сещам се, че преди обаче, като си ги пусках редовно, ми омръзваха доста бързо и чак ставаха непоносими (!?). Харесва ми това, което съм слушала, накратко. Имало е потенциал, несъмнено, но жалко, че групата, такава, каквато всички я знаем, вече не съществува.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Vermic   Coal Chamber...   Jan 10 2007, 02:22 PM
t0xIc   Едно време като почвах да се зарибявам на Нео-метъ...   Jan 10 2007, 02:24 PM
Vermic   btw this is metalcore not nu metal<-ето това ви...   Jan 10 2007, 02:27 PM
t0xIc   О нямам идея не съм специалист ,а и мразя да вкарв...   Jan 10 2007, 02:30 PM
Vermic   ^Да това е якото   Jan 10 2007, 02:32 PM
blame   Злобарщината! Така им викам де... някога ми бя...   Jan 10 2007, 03:15 PM
Vermic   DevilDriver е новата група на вокалиста колко е но...   Jan 10 2007, 03:33 PM
t0xIc   Devildriver мен лично доста ме нервят ,но това си ...   Jan 10 2007, 03:35 PM
Corey   Някой би ли направил тема за Линкин парк .Не бе...   Jan 10 2007, 08:10 PM
dambov   имат една песен с Ozzy казва се shock the monkey с...   Jan 10 2007, 08:57 PM
t0xIc   Въпросната песен е кавър на Питър Гейбриъл:) Межд...   Jan 10 2007, 09:01 PM
Pyjamka   ^И ние сме дали нещо на този свят! Не съм сиг...   Jan 10 2007, 10:57 PM
Predator-S   Ами групата е много добра, скоро се запознах по-об...   Jan 11 2007, 12:35 AM
Wolfheart   Много хора са се опитвали да ме убеждават, колко с...   Jan 11 2007, 02:17 AM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 06:48 PM