![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
напишете 10 неща, които не знаем за вас
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Браво Ники
![]() НАИСТИНА БИХ ИСКАЛ ДА ПОМОЛЯ ...пренесете си спора другаде (Искрено и лично, Море от любов, Имате поща) teenproblem е идеалното място за такива спорове.Айде преди да е късно и аз да напиша нещо...някои подробности в стил списание блясък 1. Като малък обичах доста да карам колело. Дори в 3-ти, 4-ти и началото на 5-ти клас почти не ставах от колелото. Сега може дори да съм забравил, как се кара. 2. Когато тренирах карате, можех да правя и шпагат. Сега някой ако ме види, как се опитвам да го правя, няма да ми повярва. 3. Стигал съм до републикански кръг на олимпиада по физика. 4. Първата ми приложна програма я направих, като бях в 10-ти клас. Използваше се в Транспорта Камара - Бургас. 5. През лятото, когато бях на 11 години за малко да се удавя в морето, заради проклетото мъртво вълнение. Ако не ме беше спасил баща ми, нямаше да ми четете постовете. 6. По физическо съм бягал 60 метра за 5.9 секунди. 7. Водели са ме на логопед, защото не мога да изговарям правилно 'л' и 'р'. Това е било 1-ви клас. 8. Гмуркал съм се на 10 метра дълбочина. 9. Само един път съм се напивал по-сериозно. 10. Родил съм се 2 месеца предварително. Ако бях се родил когато трябва, щях да съм зодия лъв. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 03:59 AM |