![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Здравейте, казвам се Цветелина. На 14 годинки съм, от Варна. Уча в 1-ва езикова с английски, нищо, че далеч предпочитам МГ (била съм там предните 3 години). Водя се зубърчето на класа и съм си направо горда с това.
![]() ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Като начало мерси за посрещането.
![]() Цитат И все пак, каква музика предпочиташ? От всичко по малко. Като стил най-много харесвам Nightwish и Epica и принципно power-a. Всъщност ще съм благодарна, ако някой ми каже други групи, които свирят техния стил. Цитат Четеш ли Кийтс? Чувала съм го като автор, но досега не съм чела нищо негово. Цитат Много мразя зубърите щото са адски кухи но дано поне ти да си печена Аз не зубря, аз уча! ![]() ![]() Цитат защо си избрала циганско име да се запишеш ? Според древногръцката митология Касандра е пророчица, на която Аполон вдъхнал дарба, но след като тя не отвърнала на любовта му, направил така, че никй да не вярва на верните и предсказания. (това по по-зубърски начин не можеше да прозвучи! ![]() ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:02 PM |