![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
Здравейте, казвам се Цветелина. На 14 годинки съм, от Варна. Уча в 1-ва езикова с английски, нищо, че далеч предпочитам МГ (била съм там предните 3 години). Водя се зубърчето на класа и съм си направо горда с това.
![]() ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат Много мразя зубърите щото са адски кухи но дано поне ти да си печена Аз не зубря, аз уча! ![]() ![]() Не е така, повярвай ми. Можеш да си учиш и пак да си ''печена '' или '' ''готина'', както му викахме по мое време. ![]() Важното обаче е с приятелките ти да не се делите от другите и да си ходите навсякъде заедно, а да бъдете малко по-общителни и да позволите на другите да ви опознаят и да ви станат приятели. Трябва също и да излизаш, да се забавляваш и да се стараеш да си намериш, колкото се може повече приятели. Никой не те кара да пиеш, пушиш и взимаш наркотици, а просто да се наслаждаваш на най-хубавите години от живота си, защото ако не го направиш, един ден ще съжаляваш, чe не си се забавлявала и си пропиляла тези години. И последно, за да накараш хората да те харесват, трябва да бъдеш оригинална - обличай се добре, изгради си свой собствен стил и слушай хубава музика - това вече си го направила и те поздравявам, за което ![]() ![]() И ще видиш, че един ден, когато завършите, съучениците ти ще те уважават много повече от другите, защото хем си била готина, хем си проявила амбиция и си постигнала нещо в живота. Незнам доколко нещата, които ти каэах важат за теб, но просто исках да ти обясня, че това да си ''готин'' не зависи от това дали учиш или не, а от отношението ти към другите и към самата теб. Добре дошла и приятно писане във форума! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:14 PM |