![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Разглеждах някои стари постове.... И гледах, че на доста места се споменава, че някой се интересува от езическа митология, друг чете т.нар. "езотерика" (имам мнение по въпроса за иползването на последната дума, но ще го изразя по-нататък вероятно), трети се смята за християнин.... Та ми е любопитно... нека си поговорим за възгледите ни в тази посока.
Не е трудно с малко повече толерантност всеки от нас да сподели вярванията си, търсенията си и мислите си относно духовните неща... Или да ни убеди защо смята, че няма нищо друго освен материята и физичните закони ![]() Мисля, че ще има доста разногласия по въпроса... но все пак едва ли някой може да изкаже миродавно становище и да го обоснове така, че да убеди всички ни.... Нека просто поговорим за това и видим кой какво мисли ![]() Няма да започна от себе си, за да не давам предварителна насока на темата.... Чакам да се включите ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka ,eto naistina interena temi4ka!Myrtviqt_zvqr mnogo pohvalni slova,naistina imash intereni vyzgledi vyrhu neshtata s koito sym napylno syglasen.az li4no ne moga da se nareka hristiqnin,vypreki 4e sym krysten i kato malyk baba mi me myknehse vinagi na cyrkva s neq,no ne sym i satanist.lavei si e lavei,no i negovite vyzgledi si imat propuski.interesno zashto nikoi ne psomenava Nitshe tuka?!?!?trqbva da spomena ,4e ne sym i nevqrvasht,t.e. vqrvam v tova ,koeto ni zaobikalq,opredeleno ima neshto dosta po vyzvisheno ot prostite ni dushi(na nqkoi sa dosta naprednali,na drugi ne),no kakvo e to vse oshte se 4udq,a moje bi nikoga nqma da namerq otgovor na tozi vypros!??!?!hristos opredeleno e syshtestvuval,no kakva e bila negovata cel?naistina li e "doshyl" za da izkupi grehovete na smyrtnite ili e prosto edna "smahnata" li4nost,znaeshta i mojeshta svryhestestveni neshta?za bibliqta ....mda i az ne sym q 4el,za jalost!moje bi oshte ne mi e doshlo vremeto da q pro4eta,no nqkoi den shte go napravq,no dylboko se symnqvam 4e naistina predstavlqva syshtoto neshto koeto e bilo i predi vekove!loshoto e 4e cyrkvata otri4a kulta kym nehsto,a samata tq e kult-paradoks,i to golqm!kato za na4alo otva e ot men po temata,ima oshte nakyde da se razvva no spiram do tuk,za da prodyljat mneniqta i komentarite!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:35 PM |