![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 9-December 04 Град: Sofia Потребител N: 688 ![]() |
INTERESUVA ME KAKVO MISLITE ZA JENSKITE VOKALI PO PRINCIP- I KAKVO E TQHNOTO MQSTO V METAL MUZIKATA.
Lady of Fire -------------------- YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD
~Lady of Fire~ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
По принцип изглеждаше умно момче, защо ги говориш тия неща не мога да те разбера. Няколко много важни точки ще спомена:
1. Да оставим Таря на страна - Лили Иванова може да е изкуфяла бабичка сега, но на млади години е имала глас какъвто малко хора някога са имали. Може да не ми харесва българската естрада като цяло, но трябва да съм глух за да кажа, че Лили Иванова квичи. Може до някъде да е интересно да се подиграваме с прецъфтялата любовчийка, но гласа на примата беше велик. 2. Не искам да влизам в спор дали Таря е по-школувана и опитна от половината от вокалистките, които изброи. До никъде няма да стигнем... Ама все пак отдели време да се заслушаш в това, как пее... 3. Имам си вкус и оперното пеене, комбиниране с метъл не влиза в него. Оперното пеене не се комбинирало с метъл??? Продължаваш да ги ръсиш едни прекрасни. Сега остава да ми кажеш, че не харесваш групи като Therion, Rhapsody или Haggard. Идеално си се вписва оперното пеене с метъла.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^
1. Лили Иванова може да има фенове, но тя за мен е една от най-омразните български певици (айде, като изключим чалгаджийките) и независимо дали смяташ, че пее добре, не харесвам песните й и ме дразни като цяло. Е, може би съм на такова мнение, защото когато съм се родил тя е била на 50 години и хубавият й глас отдавна си е бил заминал... 2. Абсолютно съм съгласен, че Таря е много по-опитна от другите, които изброих. Няма никакъв спор тук. 3. Фен съм и на трите групи, а и примерът е доста неточен. Може и да се вписва. Не разбирам защо толкова се озлобяваш... Не мисля, че ръся глупости. Говоря сериозно, и се надявам да го разбираш. Редакция: Мисля, че се разбирахме по скайпа. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:03 PM |