![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Какво сте слушали преди да прослушате метъл?Аз като бях съвсем малка слушах с майка ми сръбско, минала съм през Spice Girls, Britney Spears, Jennifer Lopez
![]() После 8-9 клас взе наистина да ми писва ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
В интерес на истината никога преди не се бях интересувала от музика докато не открих метала. Преди това предпочитах да гледам по 999 пъти един и същ филм по смислено м исе виждаше отколкото да слушам 999 пъти една и съща песен. Ако се случваше така, че слушах музика, то това бяха бозите които слушаше сестра ми. Първата група, която тя ми пусна беше Spice girls. Не см ги слушала толкова колкото се кефих на визията на някои от мадамите. После имаше период през който изобщо нищо не слушах. След като гледах Матрицата много се запалих по Менсън и Рок ис дет. Горе долу по това време излязоха и Линкин Парк. Много ми харесваше Кроулин - песента клипа, мацката с размазания грим. Също така адски много харесвах Guano Apes и DMX. След това минах на Evanescence. Постепенно започнах да се интересувам от метъл. Минах доста стилове докато намеря този, който най-много ми приляга. Запознах се с творчеството на много групи и омешах доста стилове, ако не друго поне разбрах че фолк, блек, пауър и пейгън метала не са за мен, грайндкора също, освен в случаите, когато искам да се забавлявам. За такива моменти съм си запазила едно албумче на Fuck...I'm dead.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:46 AM |