![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-January 07 Потребител N: 1791 ![]() |
Здравейте на всеки случайно и неслучайно попаднал на тази тема.
Та набързо да се представя - Ед Матинян - художник на 21 с малко свободно време :] Попаднах тук след едно гуугл търсене за български метал "комюнитита" и хоп metal-world беше първото. Не съм особенно форумна персона, максимум някоя картина да покажа тук там за мнения и т.н. но ще съм ви вечно задължен ако ми помогнете с една несложна дилема: а именно коя група озвучава това клипче? http://www.youtube.com/watch?v=ZwUZq2piU-s...ted&search= мерси предварително, приемете една моя рисунка като "а show of good faith" :] ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-January 07 Потребител N: 1791 ![]() |
wqwrrr - талант ти трябва само за привкус другото е техника, (не компютърна а чисто техническо умение) а тя се тренира с много практика :] Групите които слушам са разнообразни като цяло. Гледам да не се ограничавам в един стил и се старая да откривам нещо което ми харесва и в други видове музика, колкото и трудно да е понякога :]] Иначе се радвам на Amorphis, Disturbed, Machine Head, Slipknot, дисковете на A Perfect Circle са ми безценни :] Dimmu Borgir имаше един период, в който слушах, ама ми идват множко сега
![]() MadHatter - ако ти доставя удоволствие рисуването някой ден ще може да рисуваш един път и полувина по-добре от мене. но само толкова :]] големи змии сме драскачите понякога FallenAngel - ще се постарая, все съм свикнал форумните постове да ги считам за white noise из някаква тема с рисунки. и като не видя арт-а направо alt+f4 :] sharon - с intuos a4-ка съм. Painter-a не го ползвам има хора които правят чудеса на него, но не съм му отделил достатъчно време, че да се заинтересувам :] |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 06:10 AM |