![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Приемането на демо записи за конкурса за нова вокалистка на NIGHTWISH беше официално прекратено. До този момент са постъпили повече от 2000 демота. Името на избраната певица ще бъде оповестено в края на май, заедно с издаването на пилотния сингъл към новия албум.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
И аз искам вокалистите да са хубави
![]() Да се надяваме, че от женска гледна точка поне е различно. Покрай тоя въпрос се сещам, че вчера гледах пак „Оркестър без име”, там нали дилемата беше подобна: певицата, която пее хубаво, ама по нечии стандарти не изглежда добре и другата, която иска да пее, но всъщност повече й се удава да привлича внимание с визия. Доста нагледно бяха показани нещата, макар че не ми се иска да правя сравнения с Nightwish в случая. Може би защото не съм мъж, но определено искам новата им певица да пее хубаво и все едно как ще изглежда. Аз в крайна сметка смятам най-вече да я слушам! Като се позамисля, симпатията ми към групите и в частност към хората в тях произтича от слушането на песните и от това дали са ми харесали. Но кой знае, може и мъжете да останат приятно изненадани от някоя красива, умна, сексапилна дива с невероятен глас. Да не забравяме гласа. Преди всичко вярвам, че Томас ще направи добър избор и изненадата ще е приятна за феновете.Признавам, че всички песни изпълнени от Таря много ми харесват, но тя пък едва ли е незаменима, особено ако групата ще се развива в друга посока. Пък нека имат развитие нещата и да се променят. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 12:20 AM |