![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ви се е случвало да попадате в най-различни ситуации в които хора, които не слушат метъл разсъждават интересно за вашите музикални предпочитания
Срещам едно девойче, което на пръв поглед слуша метъл и се интересувам какво звучи в плейъра и - Korn и Soad - отговаря тя...А ти какво слушаш ? Кратко се замислям за до преценя какво може да е чувала за да подхванем разговор.. -Ами Айрън Мейдън - пробвам плахо -Ооо Баща ми слуша групи от 80-те - ![]() ![]() Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Та понеже майка ми под метъл, разбира шум и историята е следната:
Значи аз обикновено следобед надувам яко музиката за да не слушам чалгиите на циганите под нас. Но във въпросния ден, въобще не я бях пускал. А някакви работници къртят улицата от среща и това се чува из целия квартал. Майка ми влиза бясна в стаята и крещи: "Йоане, спри музиката веднага!" И в този момент усеща, че уредбата въобще не е включена ![]() *** Седя си аз с една приятелка и гледам, че нещо и бучи в ушите. Питам я: "Нали слушаше техно, това нещо ми мяза на жица?" А тя: "Да, минах не Хейви Метъл, от по-тежките групи." Аз: "И какво звучи в момента?" Тя: "Ами Linkin Park..." *** В даскало - пуснал съм си Graveworm и естествено целия клас разбира, че бучи и трещи от мен. Та едно заклето чалгаджийче идва и ме пита да и пусна нещо. Пускам и аз Legions Unleashed. "Нещо пращи, да не е развалено." Аз: "Едва ли, такава е песента." Тя: "Абре, нещо да не бучат слушалките, нищо не мога да чуя." "Дай да видя.", взимам слушалките. "Не, наред си е." Тя пак ги взима: "Ето пак, нещо трака и не може да се чува." Аз, вече напълно втрещен: "Да, сигурно е развалено нещо..." -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:48 PM |