![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От обновената страница на Thunderstone става ясно, че в момента записват четвъртия си дългосвирещ албум в собственото студио на китариста им Nino Laurene - Sonic Pump Studios. Почти всички инструменти и вокали към новия, все още неозаглавен, албум са готови. Очаква се да излезе пролетта на следващата година. Освен това групата е поканена от финландската комисия YLE към Евровизия да вземе участие в конкурса, заедно с още 11 изпълнителя. Thunderstone са единствената метъл група.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
На този конкурс единствената цел, с която избират метъл групи май е да има някакво разнообразие, нещо като солта и пипера на всичко. Да предизвикат интереса на публиката, да има не само еднотипни поп парчета, ами и нещо така по-провокиращо. Изобщо, не ме кефи идеята да те използват като атракция. Пък и по този начин ще привлекат и публика, която иначе няма да гледа конкурса и няма да гласува. Отвратителни маркетингови трикове. Ох, не знам, май се вживявам твърде много.
Какво пък, нека свирят там. На мен ми харесват и без да печелят първи места по такива „културни” събития. Не мога да кажа, че няма да гледам, но пък няма да гласувам, това е сигурно. Тая обложка доста ме накара да се поизцъкля. Може би защото не виждам добре какво има на нея. Или защото се опитвам да свържа идеята с имената на песните... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 01:47 PM |