![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
<stop-smoke> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<stop-smoke> kakav film gledah <stop-smoke> auuuuuuuuuuuuuu <stop-smoke> so cool <stop-smoke> aaaaaaaaaaaa man <stop-smoke> mnoooooooo qkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <stop-smoke> imam nujda otttttttttttt seeeeeeeeeexxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx <stop-smoke> ne si igraq ne si igraq <stop-smoke> tova e realnost nali jojoba <stop-smoke> jojoba: da we man sabudi se <stop-smoke> ne moga tova e qk sun <stop-smoke> jojoba : da kaji <stop-smoke> am ne moga 4ovek tva e mnooo gadno <stop-smoke> jojoba : koe <stop-smoke> am ne mi se jiveee <stop-smoke> jojoba: am ne 4ovek ne e tak samo zaradi edno momiche <stop-smoke> ot kade pozna <stop-smoke> jojoba: ami ne znam oseshtam go <stop-smoke> am az ne 4esno <stop-smoke> kak go praish man az poludqvam <stop-smoke> jojoba : ne se trvoji ima si nachalo imq i krai ot nishto ne trqqq da se boish <stop-smoke> am da de am no tva e problema <stop-smoke> jojoba: i kakvo she praish <stop-smoke> am ne znam man tova e ludnica 4ove4e <stop-smoke> jojoba : zaebi vsichko deto e tupo i prosto i se nasu4i tam kadeto 4ovek ne moje da te stigne <stop-smoke> ???? <stop-smoke> kakvo <stop-smoke> jojoba : ![]() <stop-smoke> molq <stop-smoke> jojoba : strahuvash se <stop-smoke> jojoba: strahuvash se ot otkaz <stop-smoke> ema normalno <stop-smoke> jojoba: stop-smoke ne e taka kakto si mislish <stop-smoke> jojoba: kato kajesh neshto na nqki i se ospokoqvash <stop-smoke> am ne e vqrno man poludqvash <stop-smoke> jojoba: ne e taka ospokoqvash se za neshto koeto ne e tokova PERFEKNO <stop-smoke> no kak <stop-smoke> jojoba: am za si4ko si ima obqsnenie <stop-smoke> am ne te razbiram jojoba <stop-smoke> jojoba: no i ne trqbva slushai sebe si i sartceto <stop-smoke> am no te nishto ne mi kazvat <stop-smoke> jojoba: tova e mnooo dobre <stop-smoke> ti si nenormalen <stop-smoke> jojoba : i kakvo stava kato se nadqvash <stop-smoke> jojoba: smurt <stop-smoke> jojoba: iznevqra <stop-smoke> jojoba: luji <stop-smoke> jojoba: qrost <stop-smoke> da no ne e li tva jivota <stop-smoke> jojoba: hahahahhahahahahahahahha ne e <stop-smoke> jojoba:ne e <stop-smoke> jojoba : ne gi slushai <stop-smoke> am no te sa vsichko koeto moga da imam <stop-smoke> jojoba : no tova ne e kraq na idiotshtinata ti ti si JOJOBATA <stop-smoke> am ne e taka man <stop-smoke> ne e taka <stop-smoke> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <stop-smoke> jojoba: ne e taka dokato ne go osaznaesh <stop-smoke> ti si lud man <stop-smoke> jojoba : ne ti si lud <stop-smoke> ne sam man <stop-smoke> mrazq se <stop-smoke> mrazq bashta si 4e ne svurshi tova koeto mu e opredeleno <stop-smoke> mrazq maika mi 4e gospod ne q sujeli <stop-smoke> mrazq horata koito mi se smeqt po putq na izvisenieto <stop-smoke> mrazq tezi koito mi zavijdat <stop-smoke> mrazq tezi koito me obichat <stop-smoke> mraz vseki na putq mi <stop-smoke> mrazq sebe si <stop-smoke> jojoba : de da govoreshe istina <stop-smoke> az li ??? <stop-smoke> neeeeeeeeeee istinata e v men <stop-smoke> a istinata e edna <stop-smoke> mrazq vseki tupo mi eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <stop-smoke> tupo mi e kato kazvam 4e mi e veselo <stop-smoke> jojoba: ne we man tova she ti mine utre <stop-smoke> ami ne e vqrno jojoba <stop-smoke> ne e vqrno <stop-smoke> she go zabraq pod natiska na alkohola i masura <stop-smoke> jojoba : am ne e vqrno <stop-smoke> ami kak da ne e ti si tup pros smotan gei <stop-smoke> koito se podchinqva na vseki <stop-smoke> tupo protejeeeeeeeeeeeeeee <stop-smoke> jojoba : spoko man ne se nervi <stop-smoke> ti me karash da se nervq <stop-smoke> jojoba : az li <stop-smoke> da puto <stop-smoke> maika ti sam ...... <stop-smoke> jojoba : buhahahahha <stop-smoke> osaznavash greshkite <stop-smoke> jojoba: tva e dobre <stop-smoke> mlakni proteje <stop-smoke> mlakni proteje na realnosta <stop-smoke> jojoba: no az sam ti i ti si az <stop-smoke> ne me ebe puto mrusna <stop-smoke> ti si izchadie <stop-smoke> jojoba: no sam samiq teb <stop-smoke> az ne sam kato teb <stop-smoke> az sam NIKOI <stop-smoke> jojoba : tctctctc ne e dobre tova <stop-smoke> na ti dobre _|_ <stop-smoke> jojoba: agresiqta ne pokazva koi si a kakvo si <stop-smoke> zamalchi tapanar smotan <stop-smoke> jojoba: i koe shte me spre da sam TEB <stop-smoke> az samo az <stop-smoke> jojoba: no nqma vreme <stop-smoke> jojoba ??? <stop-smoke> ima za teb ima КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Еми да.. начи тоя тип ме помоли да постна това тук... да го видяд всички... да прочетат какво мисли за всички и всичко!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:29 PM |