![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
В ПРОФИЛА си италиянците NANOWAR OF STEEL обявяват своето турне, което включва и дати на Балканите. Срещу датата 29 май 2007 г. фигурира българската столица. Други подробности не се съобщават.
Сайтът на групата е www.nanowar.it -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
+1
Самият факт, че подобна група ще прави/правила е концерт, ми е повече от непонятен. Нищо лично против момчетата, и аз съм се смял с тях, и аз припявам на песните им, ама... А пък мисълта, че на лайв на Nanowar могат да отидат повече хора от на (примерно) Catamenia или Evergrey ме изпълва със съжаление към вкусовете на средностатистическия българиски метъл. Иначе пародията им си личи, че е съвсем добронамерена и мен лично ме забавлява доста. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 10:38 PM |