![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Смятам, че темата може да стане доста интересна... Надявам се вие да се интерисувате от извънземни, НЛО, аномалии и всякви нечовешки неща. Първо трябва да кажа, че аз Вярвам, че съществуват някакви други живи същества във Вселената... Просто не е възможно да сме сами! Сега малко интересни факти:
1. Научно доказано е, че най-голямата пирамида в света (Хиопсовата) не е възможно да е построена за времето, за което всъщност се смята... Тоест: С днешната напреднала технология е нужно на всеки 3мин. да се слага голям каменен куб, който тежи над 50 тона, за да се построи за това време, за което УЖ е построена, което ме кара да се замисля, че не е било възможно по онова време това да е било възможно => че може би някакви други същества са го построили => може би съществуват други същества освен Нас. Още повече, че пирамидата е била гладка като стъкло, просто е нямало и 0,05мм. дупка, където и да е! Също: абсолютно същата (1 или повече, не съм сигурен) пирамида е била открита на Марс (не помня с точност).... Това говори доста. 2. Има едно списание - "Свръх естественото"... Когато беше ново си го купувах, но сега му изгубих дирите, та в един брой (мисля 3ти, не мога да го намеря) пишеше, че неиндифициран летящ обект се е разбил и в радиус 1 км. са били намирани полуживи човечета *речи извънземни*, които стенели и придържали някакви съндъчета плътно... Също в Америка (Вашингтон, мисля) в някаква изследователска база има запазени замразени останки от НЛО пилоти... 3. 1966г. - пленен е пилот на НЛО 1968г. - кацане на НЛО 1962г. - Ню Мексико, край авиобаза Холман - авария и т.н., и т.н. Според мен е напълно възможно американските учени вече да имат връзка с извънземните, да комуникират с тях и това да се пази в тайна от цялото човечество. Но това са само мои, а може би и ваши предположения... Не мога да твърдя нищо, но можем да хакнем системата на F.B.I и да прочетем строго секретните информации, също както е направил американски хакер (Метю Б.) (през 1960та +/- 5 или 6 години).. Та това дете на природата е разбио защитата на американсците тайни служби и е проникнало в системата, от там е взел разработките за някакъв ядрен двигател + доказателства за съществуването на извънземни. Хванали са го де и са го затвоили за дооооста дълго в затвора. Президента на Щатите е обявил пeрсоната на хакера като 2рата най-опасна личност в света след А. Хитлер. P.S. Длъжен съм да кажа, че всичко това, което съм написал съм го чел някога или съм го слушал. Не го помня със точност. Може да има неще невярно, но като цяло е така както съм го написал. Абе преди да седна да пиша темата си бях намислил какво да напиша и сега като седнах заиклих и написах малко, но ще го преживеем. Ще съм радостен ако се отнесете сериозно към темта и поствате смислени и обосновани писания. Благодаря ви, съжалявам за правописните грешки, но бързам. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Добре, как , по дяволите, някой може да каже къде е центъра, и къде е края на вселената?
п.с. хехе а не сте ли сънували сън, който е толкова реален че да не знаеш дали пиш или си буден? ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 08:18 AM |