![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 18-July 06 Потребител N: 1465 ![]() |
kvo she kajete za LP
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Харесват ли ви Linkin Park като правачи на това което правят? Не питам дали ви харесва това което правят! За Borbetomagus чувал ли си? Отиди на профила им в last.fm и ще чуеш едно тяхно парче. Невероятни "професионалисти" в това, което правят. Иначе пълен боклук. Абсолютно същото ми е мнението за ЛП. Ако смяташ да ни надуваш главата с това, колко големи професионалисти са ЛП, по-добре хвани правия път! Ако смяташ това да е единствената група, за която ще говориш тук - прав ти път. А ако си акаунт фантом - изби рибата човек. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 31-January 07 Град: София Потребител N: 1824 ![]() |
Харесват ли ви Linkin Park като правачи на това което правят? Не питам дали ви харесва това което правят! За Borbetomagus чувал ли си? Отиди на профила им в last.fm и ще чуеш едно тяхно парче. Невероятни "професионалисти" в това, което правят. Иначе пълен боклук. Абсолютно същото ми е мнението за ЛП.Ако смяташ да ни надуваш главата с това, колко големи професионалисти са ЛП, по-добре хвани правия път! Ако смяташ това да е единствената група, за която ще говориш тук - прав ти път. А ако си акаунт фантом - изби рибата човек. ![]() Добре де... мисля, че в темата на Линкин Парк мога да си дрънкам за Линкин Парк... май освен мен има още 2-3ма дето ги споменават - другото е ![]() ![]() А ме кефи че има яко хора във форума... не съм как ме нарече... фантом ![]() надявам се не се дразните че LP темата е на 1ва страница вместо на 10та ![]() ![]() Това че са професионалисти не трябва ли да ви кара да ги уважавате плюс тва... супер смешно е да не уважаваш заради липса на симпатия... според мен -------------------- One step closer to the edge... and I'm about to BREAK!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 09:16 AM |