![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Наскоро се запознах с творчеството им и съм меко казано шашнат. Групата наистина си я бива, много добри вокали и композиции.
![]() ![]() Преди няколко дена гледах клипът им, на песента Ravenheart. Много добре направен клип, по който също се вманиачих. ![]() Ами вие, какво мислите за тази група? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Бухаха... аз съм поредния заблуден от заглавието на темaта.
![]() Иначе за бандата, само добри неща мога да кажа. Сравнително рядко се случва да си ги пусна, но никога не съм съжалявал. Въпреки това нямам спомен да съм изслушвал изцяло някой техен албум. Това при мен е критерий, не са много щастливците, а толкова еднични песни харесва, откъде ли не. Като любим се замислям дали да посоча последния, India, но май ще мисля още... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:05 AM |