![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
taka 4eteki temata za religiqta se prisetih za tezi dve neshta koito sa dosta svyrzani s neq,taka 4e po4vaite da postvate,az shte 4eta i shte se vklu4vam!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Това, че тялото олеквало след смъртта.... сигурно си има биологично обяснение. Струва ми се нелепо нематериална част като душата да има някакво физическо измерение като тежест- 7 грама....
А иначе, всеки, който е бил в клинична смърт, или поне е бил много близо до смъртта, знае какво е... И никой от нас не може да го обясни на човек, който не го е преживял. Не съществуват думи, които да опишат колко се променят сетивата ти, какво "виждаш" и какво "усещаш".... За себе си знам, че има дух, който е безсмъртен. Не настоявам някой да ми вярва или да ме разбира. Просто знам, че е така... и рано или късно всеки от нас ще го знае ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:00 PM |