![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Здравейте на всички!Радвам се,че ще бъда часто от голямото ви семейство :Р
Надявам се и вие да сте на това мнение...Та гледам,че повечето са се ограничили само до любимата музика,което далеч не ги описва...затова ето нещо накратко за мен: Зодия Лъв (26.07.1991г.-смятайте на колко съм :Р) Всичко,описващо зодията се наблюдава и при мен...Горделива,самонадеяна,наивна,чувствителна,жертвоготовна,etc. Обожавам рисуването,затова и го изучавам. Пиша стихове,когато ми е кофти. Слушам музика постоянно(предимно death,black,power и gothic...) Обичам семейството,гаджето и приятелите си. Мразя позьорщината Преди съм тренирала художествена гимнастика,сега играя тенис за удоволствие,но предимно мързелувам. Интересувам се от езотерика Харесвам фотографията Имам 2 плъха(морски свинчета) Педро(Пепе) и Луцифер ъъъ кво повече,ако се сетите нещо,питайте ^.^ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Мерси,мерси.Радвам се,че са ви харесали творбите ми
![]() Колкото до ника ми...Ами една приятелка ми го спомена(дори не помня по какъв повод)иии аз просто си го харесах ![]() Не казвай само, че си фенка на Федерер. А то така се почва, няма начин да не се зарибиш и да опиташ. ![]() Федерер е може би най-противната фигура в мъжкия тенис(женси не гледам... ![]() Аз се радвам на по-скормните и не с такова неземно самочувствие тенисисти ;Р (Сафин,Хюит,Родик и Надал ) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Федерер е може би най-противната фигура в мъжкия тенис(женси не гледам... ![]() Аз се радвам на по-скормните и не с такова неземно самочувствие тенисисти ;Р (Сафин,Хюит,Родик и Надал ) ![]() Приятен човек си. ![]() ![]() На Сафин на играта можеш да се ядосваш само, много нерви за нищо. Хюит понякога е противен с несъобразителността си, на грешка на противника не бива да крещи c'mon, от личен опит знам, че подобни изблици са доста неприятни. Надал има доста добро държане на корта, дано направи играта си по-интересна. За Родик нищо няма да казвам. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 08:42 PM |