![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз също имам познати чалгари. Чалгари от типа на: "уухх, колко е сладка Камелия" Близките ми хора обаче са далеч от това.
Приятелката ми също не може да е чалгарка. Не заради музиката, не и заради начина на живот, бе! А заради манталитета. Заради усещанията. Защото "Карамел" там на коя чалгарка беше...не помня, за мен не е нито еталон за изкуство, нито нещо, което заслужава внимание. @Vlad. Да, чалга културата е нещо неясно и мъгливо. Там и е работата. Не е и много ясно кое какво е. Изобщо това с чалгата е пропаганда. Манипулация. За това замисляте ли се? Сигурни ли сте, че има чалга бизнес? Че чалгарките наистина имат пари за собствено ползване, че не си ги поръчват разни мазни паричковци, че пари се печелят от фенове? Фенове? Моля? Ония ли девойки, дето трпат грим и розови полички, те ли са Фенове?! Просто някакъв мазен, порочен бизнес, който има почва тук. И ако едно момиче е почитател на това, съжалявам, не е за мен. Аз се храня с изкуство в капитализирания свят, не обратното. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
@Vlad. Да, чалга културата е нещо неясно и мъгливо. Там и е работата. Не е и много ясно кое какво е. Изобщо това с чалгата е пропаганда. Манипулация. Както учителката ми по английски език в 7-ми клас обичаше да казва: "КОЛтура - да я забиеш на КОЛ!" Та това е и моето мнение за "чалга кОлтурата". -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:19 PM |