![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Кажете какво смятате.. . имали истински вампири .. или само младежи които се кефят на кръвта.. и са смуквали някои др. път ?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Ами, anonimna_dx , ако отидеш да дедеш кръв, не мисля че някой ще те върне, дори и да не си знаеш кръвната група.... Напротив, една позната отишла да дава кръв и след няколко дни и се обадили, че са изследвали кръвта и тя е болна от анемия.... Същото е и със СПИН-а и с доста други неща... Те така или иначе в кръвния център правят изследвания. Няма нужда да си знаеш кръвната група, нито пък да даваш някакви пари за това. Освен може би за купуването на един шоколад за награда след процедурата
![]() Но нека да се върнем на темата за вампирите, става ли? Според мен също обяснението с болестта е доста правдиво.... Но това за "безсмъртието" им е доста пресилено... Легенди се създават за най-невероятни неща... Лично на мен съвременните истории ми харесват. Допада ми благородническата оснака, която обикновено е придавана на вампирите. А и всичко това повдига доста интересни въпроси като този за времето и какво бихме правили ако животът ни е многократно по-дълъг; или като това струва ли си да пощадиш човешки живот, ако твоето собствено оцеляване зависи от неговата смърт... Много има какво да се говори, но.... по-обре не тук и сега. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:08 PM |