Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> ВАМПИРИ!!!!!, Вампиризъм , Канибализъм-какво е това?
blood_freak
коментар Nov 29 2003, 04:14 PM
Коментар #1

Кървав Изрод

Група: Потребители
Коментари: 451
Регистриран: 3-February 03
Град: Свищов
Потребител N: 23

Кажете какво смятате.. . имали истински вампири .. или само младежи които се кефят на кръвта.. и са смуквали някои др. път ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
blood_freak
коментар Dec 2 2003, 03:58 PM
Коментар #2

Кървав Изрод

Група: Потребители
Коментари: 451
Регистриран: 3-February 03
Град: Свищов
Потребител N: 23

ето сега едно разказче ... на някои си там .. не знам даде ми го 1 приятел tongue.gif
замислете се дали това не може да стане и на истина

КАНИБАЛИ

75296 ГОДИНА

След множество ядрени войни на Земята бяха останали само няколко хиляди души.Звучеше почти абсурдно за планета , която само до преди две години наброяваше население малко над 70 милиарда.Вследствие на промяната във фор-мата на самата планета вече нямаше ден и нощ .По-скоро имаше ,но полярни – шест месеца бе ден и шест месеца бе нощ .Слънцето бе привлякло с енергията си Земята и днес тя вече бе два пъти по-близо .Откъм слънчевата му страна температурата надхвърляше 90 градуса по Целзий и не бе останало нищо жи-во.От тъмната страна на Земята растителност също нямаше , поради постоянният мрак ,но цялото живо население на планетата бе останало тъкмо тук.Тем-пературата бе постоянна – 50 градуса.Всеки , които искаше да оцелее , а и бе оце-лял до мометнта го дължеше на две неща-постоянното движение по посока на мракът и канибализмът си.В началото бяха изядени всички животни – кучета , птици , влечуги , червеи , насекоми.По-късно хората започнаха да се хранят с трупове / човешки и животински / , а накрая започнаха и да се самоизяждат живи.Канибалите бяха образували групички от по 3-4 –ма , за да могат да убиват по-лесно “плячката” си. Луната също бе изменила необичайно много траекторията си . Откъм слънчевата част на Земята минаваше твърде далеко , а откъм тъмната – само на няколко десетки хиляди километра .По този начин обитаемата й част се бе превърнала в много добре осветена / сякаш от луминистентни лампи / област , но бе и адски задушна.Без абсолютно никакъв вятър.

Бе нощ . Тотално пълнолуние. Луната грееше като слънце. Той не бе хапвал нищо вече пет дни , а вода не бе пил само - четири . През последната седмица бе отслабнал с осем килограма и вече бе само 47.Все още недоумяваше откъде у него имаше вода та се потеше толкво обилно . Напоследък изпитваше болка дори само от дишането .Опитваше се чрез копаене в долината да открие поне малко вода .Копаеше в долината вече трети ден . Но вода все нямаше .Пръстете му бяха кървави от сухата пръст и острите камъни в и без това твърдата и спечена като скала почва .Три нокъта от лявата му ръка и два от дясната се бяха изкъртили из основа .

Събуди се с пресъхнало гърло от което се лющеха люспички суха кожа .Отново челото му бе обляно в мръсна пот .Кръвта по пръстите му бе засъхнала на неравни черни корички .В далечината се чуваха ужасни викове . Дали пък не бяха банда канибали ? С всяка изминала секунда писъците се чуваха все по-силно и отчетливо . Нямаше никакво съмнение – те наближаваха . Колко ли бяха? Трима – четирима ? А може би дори пет ? Щяха да го изядат за няколко минути , както на времето той бе изяждал други като него преди глутницата му да се самоизяде когато “плячката” започна да се намира все по-трудно. Веднъж дори бяха изяли една бременна жена жива .Най-ужасното за нея , обаче не бе това , че е беменна , а това , че изядоха рожбата пред очите й преди дори и да се е родила . Все още помнеше дявоските й крясъци .Никой от тях не си направи труда да я убие за да не се мъчи , тъй като това бе излишна загуба на време . В подобни пиршества всяка секунда бе жизнено важна и никой не искаше да губи дял от храната .
Гласовете се усилваха .Вече бяха на десетина метра от ямата . Сърцето му биеше лудо .Сам предчувстваше краят и мъките си и тъкмо това негово предчувствие го плашеше още повече.
-Тук долу има някой – чу се зловещ глас , който сякаш идваше от адът , а не от някое човешко гърло .
-Жив ли е ?
-Не знам , но ще падне кльопачка.И да е мъртав все още не се е разложил .
-Не – е – е !!! – извика глухо и изнемощяло жертвата.
-Жив е ! – радостно изграчи някой от глутницата .
Доскоро той успяваше да им избягва , но гладът и умората го бяха изтощили до краен предел . Вече не можеше да стои на разстояние от тях и от тази мисъл го побиваха студени тръпки.
Канибалите се спуснаха бързо в ямата .Бяха четирима .Той нямаше сили дори да помръдне .От дългия глад и жажда бе станал като труп – слаб , блед , неподвижен и беззащитен от чуждите зъби .Извика “помощ” , но писъкът замря в гърлото му – никой не можеше да му помогне .
Първо усети зъбите впиващи се в левият му крак .Като от нищото събра сили и нанесе силен удар с юмрук на нападателят си , който залитна назад с парче месо между зъбите си .В този момент върху тялото му се стовариха още двама и той падна по гръб .Понечи да стане , но не можа .
Картинката бе не само потресаваща - тя бе ужасяваща .Разкъсваха тялото му като коледно парче месо с такава злоба и гняв , сякаш бе сторил нещо чудовищно .А в същото време най-големият грях , който имаше той , бе таво че се е родил точно по това време , на точно тази планета , така озверяла от глад. Един от канибалите бръкна с пръст и извади лявото му око , докато друг се опитваше да откъсне с тъп камък едната му ръка. Той обаче не чувстваше никаква болка от това. Причината се дължеше на факта , че един от канибалите вече бе пробил черепът му и с мръсните си кървави пръсти лакомо дълбаеше и вадеше мозъкът от гла-вата му.Явно това бе засегнало някои от нервите му , водещи към лявата му ръка. Краката му , обаче бяха в състояние да усещат нетърпимата болка от острите зъби. Нещо повече – дори я удвояваха. Колкото и да се опитваше да измъкне кракът си от лапите на канибалите , толкова по-дълбоко зъбите им се забиваха в плътта му. С все още останалото око в черепът си той виждаше как единият канибал се усмихва лакомо и самодоволно преглъщайки изваденото му око и хищно по-глежда към главата на все още съпротивляващото му се тяло. С остатъкът от неизвадения му мозък се опитваше да не осъзнава всичко това и колкото се може по-скоро да получи инфаркт за да унищожи или прекъсне напълно болката , която го връхлиташе от всички страни.

Събуди се плувнал целият в пот. Бе сънувал кошмар. Изроден кошмар! Целият бе мръсен и от умора почти не можеше да се надигне. В далечината се чуваха викове. Дали пък не бяха канибали? С всяка изминала секунда писъците се чуваха все по-силно и отчетливо! Нямаше съмнение – те наближаваха.

КРАЙ

аз лично много се смях когато го четох първият път laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
blood_freak   ВАМПИРИ!!!!!   Nov 29 2003, 04:14 PM
anonimna_dx   Да ти кажа честно незнам.Според мен може да има не...   Nov 29 2003, 06:30 PM
_SiegfrieD_   Да има вампири-прилеп вампир,който смуче кръвта на...   Nov 29 2003, 06:31 PM
anonimna_dx   Съгласна съм стеб!   Nov 29 2003, 09:39 PM
blood_freak   ЦитатНе се правя на интересна,но на мен вкусът на ...   Nov 30 2003, 01:30 PM
SepulTeraHead   Все пак топло ви съветвам да не пиете чужда кръв, ...   Dec 1 2003, 03:20 PM
blood_freak   аз ако не сам сигорен че е чиста няма да пия от не...   Dec 1 2003, 04:26 PM
Myrtviqt_zvqr   Абе, има толкова хора, които заслужават да живеят,...   Dec 1 2003, 10:23 PM
Warrior Of Ice   ЦитатСигурно никой не се е замислял, че ЗАРАДИ ЛИП...   Dec 1 2003, 10:35 PM
_SiegfrieD_   Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 1 2003, 10:23 PM)Аб...   Dec 1 2003, 11:15 PM
Beerzebub   Това, за проблема с донорите на кръв е съвсем вярн...   Dec 2 2003, 12:54 AM
anonimna_dx   Za donorstwoto na kryw sym nawita, no ne si znam k...   Dec 2 2003, 09:03 AM
Myrtviqt_zvqr   Ами, anonimna_dx , ако отидеш да дедеш кръв, не ми...   Dec 2 2003, 01:44 PM
Deicide   аз бих дал кръв, но (винаги има едно но) както и _...   Dec 2 2003, 01:50 PM
Almanah   всички разглеждате въпроса от гледна точка на слух...   Dec 2 2003, 03:40 PM
blood_freak   и тъй гледам сте повдигнали въпроса за кръводърява...   Dec 2 2003, 03:55 PM
blood_freak   ето сега едно разказче ... на някои си там .. не з...   Dec 2 2003, 03:58 PM
_SiegfrieD_   Ей ,стига бе са тъкмо ядох! Как ще му ядат м...   Dec 2 2003, 04:40 PM
Warrior Of Ice   ЦитатА и всичко това повдига доста интересни въпро...   Dec 2 2003, 11:47 PM
Myrtviqt_zvqr   Цитатизсмукване на жизнена енергия,а не на кръв???...   Dec 3 2003, 12:42 PM
alpha prime   razkaz4eto si go biwa ama ... "mnoo iznenadw...   Dec 3 2003, 01:21 PM
black_coffin   Цитатизсмукване на жизнена енергия,а не на кръв???...   Dec 3 2003, 10:36 PM
Myrtviqt_zvqr   Цитатako az trygna da umiram ne trqbwa da se oplak...   Dec 4 2003, 12:50 AM
black_coffin   poslednoto, koeto bih naprawila, e da trygna da se...   Dec 4 2003, 06:36 PM
Almanah   Myrtviqt_zvqr ежедневие да,но.....това няма нищо ...   Dec 5 2003, 01:52 AM
black_coffin   da-i az towa se opitah da kaja-che nqkakwo newolew...   Dec 5 2003, 01:44 PM
$$Waffe   Тва за даряването не е лоша идея. Трябва да ида ня...   Dec 5 2003, 06:26 PM
black_coffin   ЦитатОбаче има мноо глупави хора, според които да ...   Dec 5 2003, 09:40 PM
Warrior Of Ice   Ами тъп съм, $$Waffe, признавам си - раз...   Dec 6 2003, 12:42 PM
blood_freak   е като сикате даите кръв кои ви спира?   Dec 6 2003, 01:28 PM
$$Waffe   Баси! Както винаги никой не ме е разбрал. Имах...   Dec 6 2003, 05:32 PM
_SiegfrieD_   Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 6 2003, 12:42 PM)А...   Dec 6 2003, 08:13 PM
Ed_Hun†eR   Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 6 2003, 06:13 PM)Цита...   Dec 6 2003, 09:19 PM
_SiegfrieD_   Имам в предвид,че е прав за кръвта.Не,че е тъп:)   Dec 6 2003, 09:34 PM
Peter   Az puk nqmam ni6to naprotiv da darqvam kruv (stiga...   Dec 7 2003, 06:22 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 22nd July 2025 - 04:59 PM