![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Здравейте!
Никак не ме бива по тези неща, но все пак реших и аз да си направя представяне. Казвам се Владислава, от Русе съм, но се надявам догодина да не съм тук, а в София, където ще кандидатствам инженерен дизайн. (Имам голям проблем с дългите изречения - пристрастена съм към тях.) Е, разбира се и в Русе ще пробвам и като гледам как вървят нещата ще си остана тук, но нали знаете, че надеждата умира последна:). Та, слушам метал от близо 5 години. Започнах с Linkin Park, Slipknot, Cradle Of Filth и Deep Purple (каква комбинация само:))), но после се осъзнах по отношение на първите и се пренасочих главно към последните. Първият голям концерт, на който отидох, беше на Black Sabbath в София, което постави началото на едно ново хоби, ако мога така да го нарека - ходенето по концерти. Иначе се занимавам с рисуване, от време на време пиша разни неща, чета, играя хек, а също така плета хекове, фен съм на ЦСКА и на piercing-а, въпреки че не мога да се похваля с нещо особено интересно по отношение на последното (освен деветте ми обеци на ушите). От няколко месеца се уча да свиря на китара. По принцип не съм особено приказлива, поради което някои приятели ме наричат Мълчаливата. И май за друго не се сещам, ако нещо ви интересува - питайте. ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Картинате е с маслени бои, само ми е чудно защо всички толкова се зарибяват по нея, аз не си я харесвам чак толкова , или поне не толкова, колкото някои други.
![]() Iron Maiden - хахахахахаха - май няма да има сделка, предложението ти не струва! ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 02:45 PM |