![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
21:30. Квартално заведение. Аз и Стенли. Седим и си говорим за музика. Както винаги. Повечето неща сме ги казали стотици пъти и все пак е приятно. Стигнахме и до темата за списанията. Оказа се че повечето ни съседи си имат издания на световно известни издания на местен диалект. Освен нас. Та... какво бихте прочели на български? Kerrang, Metal Hammer, RockHard? Или някое друго? Лично аз и трите :-) но да започнем с Metal Hammer.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Въпреки че темата е интересна и доста може да се изпише по въпроса, не трябваше да я зачеквате. Много се дразнех, когато във форума на про-рок имаше аналог на дискусията, само че за тогавашното SMF списание. Доста негативизъм се изля от разбирачи и не дотам, включително и от членове на екипа на про-рок. Metal-world също е изяждал бая критики неведнъж. Ще ми се да се борим за една цел, но явно като всички останали българи сме всеки на свое мнение, без никой да прави компромиси. По въпросът за самото списание про-рок аз също от много отдавна вече не си го купувам, поради две основни причини: много от любимите ми автори там отдавна ги няма; списанието стана твърде злободневно, дребнаво, водещо войни на какви ли не фронтове, по какви ли не причини. Имаше време, когато само от прочетено ревю там съм си купувал оригинален албум, без преди това да го чуя. Сега е наблегнато на огромното количество ревюта, но качеството и съдържанието е сведено до минимум и се съмнявам някое от ревютата им да успее да ми повлияе. Да не говорим личната омраза на някои от авторите към определени групи, което не е професионално. Вярно е и че те работят без пари - за идеята, но тази идея май се поизгуби по пътя, също като демокрацията в прехода. Съжалявам наистина, че това е единственото българско списание за праведна музика, както те я наричат. Мисля, че качествена конкуренция би им се отразила здравословно и току виж се повъзродят нещата. Призовавам ви единствено да не отправяте груби и лични нападки към тях, както и да покажем повече обективизъм. За уважение е фактът, че вече списанието съществува цели пет години, време до което други къде-къде по-комерсиални списания не са се домогнали.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:18 AM |