![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
21:30. Квартално заведение. Аз и Стенли. Седим и си говорим за музика. Както винаги. Повечето неща сме ги казали стотици пъти и все пак е приятно. Стигнахме и до темата за списанията. Оказа се че повечето ни съседи си имат издания на световно известни издания на местен диалект. Освен нас. Та... какво бихте прочели на български? Kerrang, Metal Hammer, RockHard? Или някое друго? Лично аз и трите :-) но да започнем с Metal Hammer.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^^ Много добре казано!
За съжаление в България всички са разбирачи и най ни бива да плюем!!! Малко хора могат да са обективни а не да си "мерят пишките" за това се получава така, поне слоред мен! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 03:34 PM |