![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Тук можете да опишете вашето любимо местенце във вас... може да е пред копютъра, а може да е и тоалетната, а ако искате качете и снимка. По ваше желание обяснете защо ви е любимо
![]() ...................................................... Моето любимо място е леглото ми.. ![]() както обичам да си посливам се оказва че там минава повечето ми време ^^ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
В това легло ли ще.......? ![]() ![]() ![]() Едит:Аз не виждам място за 2!!!!!!! ![]() АХАХАХА охАХАХАХ... Та любимо място хммм... Ми ще го опишя ако някой може да ми покаже такова място ще е супер: Да има поне 39 туко що разлагащисе трупа,да има поне 3 магьоснички,да има битка о да битка средновековна битка в разгара си,да има музика яка която да витае в вятара... ![]() Цитат: a imate li takova, kydeto kato svyrshat i si izqjdat polovite organi? i pravqt sex v/u detski trupove? e ako imate napravo si teglete noja... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 06:56 AM |