![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 1-December 03 Потребител N: 341 ![]() |
Moje i da gresha, no ne sym zabelqzala da ima mnogo pochitateli na RATM w Bylgariq?
Ako ste sred pochitatelite na grupata, shte se radwam da kajete kakwo hareswate w neq: zwucheneto ili neprimirimostta im nad nesprawedliwostta? promeni li wi s neshto? Naprawi li wi po-malko rasisti ili tozi problem wi e bezrazlichen? Mislite li, che s albuma BOLA se izcherpaha ideologicheski? Nqkoj da gi e gledal na jiwo? ![]() Imate temi za razmisyl, rage-owe!!! Pishete, puk da widim ![]() be HAPPY evidence |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 1-December 03 Потребител N: 341 ![]() |
Благодаря на малкото хора, които сте си изказали мнението. С това сякаш се потвърди интуицията ми, че феновете на rage наистина трудно се намират дори и в метал форум като този. Но, дай Боже да греша
![]() Що се отнася до комунизма - не виждам какво толкова лошо има в него и какво е лошото да си комунист?!! Даже, това, което ме привлича в rage е именно това. Имате право да не го харесвате, разбира се, но помислете, защо не го харесвате? Защото, по медиите постоянно тръбят, че това е гадна идееология или защото не съответства на вашия кръгозор? Политическите послания са облечени в музика, именно, защото така по-лесно се достига до масите. Музика, която те заангажирва с проблеми, които иначе би пренебрегнал. А, ако си малко по-отворен за чуждите проблеми и неволи, може би ще се опиташ да ...както казва Хипократ :"Ако не можеш да правиш добро, то поне не прави зло." ![]() Grishnackh, мисля, че кадилакът е една кола предназначена за средната класа американци. Така, че не виждам защо да не карат такива коли ![]() Пишете, пък да видим !!! evidence |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 01:12 AM |