![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат kak mojesh da razbirash muzikata na tezi hora i na wsichki koito dnes prodyljawat da prawqt kachestwen black ako ne razbirash ideqite, koito te se opitwat da izrazqt chez neq?ne e li towa smisyla na muzikata-da wyzdeistwa..kak mojesh da slushash muzika w koqto se pee za omraza , razrushenie, smyrt, tymnina i stradanie..i satanizym i da si predan hristiqnin ili da si ateist.. Не виждам къде е противоречието... Нищо не ми пречи да харесвам дадена музика, без да съм поддръжник на идеите, които проповядват създателите й. Абстрахирайки се от досадни или неприятни за мен текстови внушения, мога да се наслаждавам на музика, която иначе бих подминал. Dark Funeral, например, страшно ги уважавам като музиканти, но лирики като тези: Цитат Satan Take my soul to hell I must burn in the inholy flames Satan Take my soul to hell I must burn to purify my weak soul Father някак си не се вписват в представата ми както за смислено послание, така и за сатанизъм въобще. Или пък друг пример - Matt Smith от Theocracy е толкова ревностен християнин, че чак ми се гади от наивните му псевдо-възпитателни и морализаторски текстове. Това не ми пречи да се възхищавам на композициите му. P.S. Лично според мен групите, които днес правят качествен блек, са тъкмо тези, които зарязаха псевдо-сатанинските послания... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:57 AM |