![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Аз... ще се въздържа от мнение за сатанизма, защото... в този форум вече два пъти ме нападаха безпричинно, сега не искам и трети път да влизам в спорове. Единственото, за което ще помоля е : НЕ СМЕСВАЙТЕ САТАНИЗМА И ДИВОТИИТЕ НА ЛАВЕЙ! НЯМАТ НИЩО ОБЩО ЕДНОТО С ДРУГОТО! ТОВА ЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР СВОБОДНО СЕ ПУСНА НЯКАКВА СИ КНИЖКА С ИМЕ "САТАНИНСКА БИБЛИЯ" ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЯ ИМА ОБЩО С ИСТИНСКИЯ САТАНИЗЪМ!!!
Иначе, не смятам че блек метъла има връзка пряко със сатанизма. Може би този стил музика подтиква феновете му да търсят справедливост и да се възмущават от всичко лошо в християнската църква, може би музиката ги тласка към търсене и харесване на литература, която оплюва християнството... но това не е сатанизъм! Почти никой от запалените блекари не е истински сатанист, още по-малко в България.... Това, че всички блекари по някакъв свой път търсят изява на личността, каквато официалната религия в страната не предлага, е прекрасно според мен. Но повечето просто не търсят в подходящата посока... Което вече е жалко. Иначе, виждала съм и хора, които въобще не знаят какво е блек, къде е Норвегия и въпреки това сатанизмът им е много по-истински, отколкото на всички надъхани блекаджии. (Както _SiegfrieD_ каза, това са затворени общества, които не се интересуват от музика и определено членовете им не са на по 15-20 години). Да не говорим, че съм виждала и циганин, който не само не слуша чалга, но с брат му свирят в известна готик група. И голяма част от метълите в българия ги харесват!!! Така че сравнението с циганите и чалгата.... може да се окаже доста по-уместно, отколкото си представяме ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:36 AM |