Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Thunderstone - Evolution 4.0
Wolfheart
коментар Feb 7 2007, 03:58 PM
Коментар #1

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

След няколко прослушвания на албума не се сдържах да не пусна тема. Вече се чувстван премазан, като поцинкована кофа. Въобще не очаквах толкова силен албум! За разлика от предните, албума е значително по-мрачен, по-тежък и по-суров.

--------------------

Broken hearts are for assholes!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Mort
коментар Feb 7 2007, 07:46 PM
Коментар #2

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Няма да крия, че са ми една от любимите ми групи (именно поради пристрастието ми не исках аз да пускам тема, но добре че Владо също е бил доста повлиян, за да го направи smile.gif), което прави радостта ми още по-голяма, защото налице е най-силният им албум до момента. Радвам се, че и стават по-популярни вече - дори и в България, вече доста хора ги слушат, тъй като допреди две-три години много малко хора ги знаеха. За самия албум мога да кажа, че е великолепен. Чакам наистина позитивно ревю от lodborg, към което вероятно ще се присъединя и аз! Иначе emerald много правилно отбеляза Purple/Rainbow-ски влияния. Те бяха факт и в предходния им албум (Tools Of Destruction), но тук са значимо по-осезаеми. Изобщо, както сме обсъждали с Венци и Ицо, може би именно Purple и Rainbow са най-повлиялите групи на финландската пауър метъл сцена. Thunderstone прилагат завета на бащиците по перфектен начин. Вече похвалиха барабаните, аз пък искам да изкажа удивлението си от басиста, чиято бас линия е перфектна, да не говорим и за клавирите, дело на Kari Tornack - те и солата на Nino придават това усещане за класическо рок/прогресив звучене, но изсвирено с изразните средства на съвременния power. Не на последно място Pasi, който пее малко по-ниско от обичайното, но пък с много чувство и прилага нови вокални техники, което не е необичайно за професионален вокалист като него.

--------------------
Място за реклама:

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
Wolfheart   Thunderstone - Evolution 4.0   Feb 7 2007, 03:58 PM
emerald   Доста емоционален и агресивен албум. Радвам се, че...   Feb 7 2007, 05:27 PM
Svetyl   Съгласен съм напълно с теб. Не са ми от най-любими...   Feb 7 2007, 05:27 PM
lodborg   Албумът вече беше въртян предостатъчно от мен за д...   Feb 7 2007, 05:52 PM
Dragontear   Албума наистина е доста силен...личи още на първо ...   Feb 7 2007, 05:59 PM
sharon   Великолепен е, доста го въртя тук (10x to Dragonte...   Feb 7 2007, 06:57 PM
Mort   Няма да крия, че са ми една от любимите ми групи (...   Feb 7 2007, 07:46 PM
Warrior Of Ice   Хубав албум са направили, повече от приятен за слу...   Feb 8 2007, 02:21 PM
Airin Of Ancelot   Супер си е "Evolution 4.0"! Харесва ...   Feb 8 2007, 02:31 PM
wqwrrr   Албума наистина е прекрасен, забелязвам голяма ево...   Feb 8 2007, 05:54 PM
MadHatter   Албум от класа! ....И понеже вече всички казах...   Feb 8 2007, 06:03 PM
ViolentBeauty   Невероятен албум, който мога да слушам постоянно...   Feb 8 2007, 10:34 PM
Rolf   За пореден път, евала на финландците. Новият албум...   Feb 11 2007, 07:34 PM
Ville   На тия не им писна да издават скучни неща...   Mar 23 2007, 08:58 AM
wqwrrr   ^ Обоснови се, кое по-точно ти е скучно...?   Mar 23 2007, 11:45 AM
Wolfheart   ^^А на тебе не ти ли писна да пишеш тъпи и безмисл...   Mar 23 2007, 11:46 AM
MadHatter   Кво се връзвате, бе   Mar 23 2007, 06:33 PM

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 2nd November 2025 - 11:58 PM