![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Кажете какво смятате.. . имали истински вампири .. или само младежи които се кефят на кръвта.. и са смуквали някои др. път ?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Цитат изсмукване на жизнена енергия,а не на кръв??????? Ами, Almanah , то за това няма какво да се казва. На всеки от нас му се е случвало да излезе на среща с приятел и само след 10 минути разговор да го заболи главата... Или пък след всяка среща с даден човек да се чувстваме зле, изморени, отпаднали, изнервени.... Но това е нормалко според мен. Хора всякакви... Някои от нас "смучат", други отдават "енергия", а трети просто са се затворили и не взаимодействат с нищо... Зависи кой колко е емоционален и каква натура е. Но не виждам защо това трябва да се нарича "вампиризъм", следкато си е ежедневно явление. Цитат Не знам дали си запозната с игрите от серията Legacy Of Kain Warrior Of Ice , аз почти не играя на каквито и да е игри, защото ми се струват грозни и каквито и велики идеи да са вложени, външният вид ми скапва желанието. Но специално за тази са ми разказвали. Може би ще я потърся, за да се запозная по-отблизо, следкато казваш, че си струва... Благодаря за идеята ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:55 PM |